Gå till innehåll

Behandlingar

Klassisk Massage
Svensk klassisk massage används till exempel vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. I Sverige används massage bland annat inom idrott och dans, som ett massage5led i fysioterapi samt på spa och liknande för avkoppling och njutning.
Massage kan gagna spädbarn, äldre, idrottsfolk, konvalescenter – alla mår bra av beröring, för att inte tala om vad en skickligt utförd behandling kan åstadkomma!

Lymfdränage Massage (enl Dr Vodder)
Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.
Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.
Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

massage-stonesHot Stone
Hot stone massage är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

Bemer Hälsomadrass
Hos Lenas Massage kan du testa på BEMER behandlingen! Lider du t.ex av någon kronisk sjukdom, skada, sömnsvårigheter, sendrag, huvudvärk eller behöver du bara mera energi? Då kan det vara skäl att testa på BEMER behandlingen.Behandlingen tar endast 8 minuter.

BEMER är en medicinsk produkt som kan användas av alla. BEMER ökar cirkulationen i kroppen i de minsta blodkärlen, den så kallade mikrocirkulationen

Presentkort
Passa på att köpa ett presentkort nästa gång du besöker salongen.